About

Onder de naam 010HipHop bieden wij danslessen/workshops aan zowel basisscholen, middelbare scholen en hogescholen. Dit doen wij in heel regio 010. Naast de reguliere workshops , bieden wij ook workshops aan waarbij we niet alleen het technische gedeelte van het dansen leren, maar ook hoe je door middel van dansen je zelfvertrouwen kunt bevorderen en eventuele angstklachten kan verminderen. Dansen doet namelijk een beroep op je persoonlijkheid, waarbij je op een creatieve manier iets van jezelf kan laten zien. Tevens leren wij ook hoe je met emotionele gevoelens om kan gaan en dit kan verwerken in het dansen. Dit proces is daarom niet alleen van toepassing op het verbeteren van je dansperformance, maar het heeft ook invloed op je sociaal-emotionele ontwikkeling en het presteren in het dagelijks leven.

010HipHop is opgericht voor en door dansers. Elke danser heeft zijn eigen identiteit/manier van dansen en wij zijn er om de dansers hierin te begeleiden. 

Dansers kunnen onze lessen altijd bijwonen en de eerste les is altijd gratis. Daarnaast biedt 010HipHop haar leerlingen vele uitdagingen, door meerdere keren in het jaar met ze op te treden op onder andere verschillende evenementen en ze eveneens deel te laten nemen aan wedstrijden en dansbattles.